Konya ziyaretinden gelen Fatih Erbakan'ın 3 günlük Kayseri ziyaretine YRP Kayseri İl Başkanı Önder Narin ve il parti teşkilatı mensupları da eşlik ediyor. Ziyaretin 2. gününde düzenlenen basın açıklamasında Fatih Erbakan, yaptığı basın açıklamasında seçim ittifakları ve COVID-19 aşısı konularına değindi. Ekonomik verileri değerlendirerek konuşmasına başlayan Fatih Erbakan, YRP'nin ileriki seçimlerde bir ittifaka katılıp katılmayacağı ile ilgili gelen soruyu "En çok istediğimiz şey kendi başımıza seçime girmektir. İttifakta bulunmayacağımızı söylemiyoruz. Konjonktür, şartlar ve seçime yakın dönemde gelişecek olan olaylar, yeni kombinasyonlar ile değerlendirilmesi mümkündür. İttifak durumu olduğu takdirde prensiplerimiz ve kırmızı çizgilerimiz olacaktır. Millete faydalı olunamayacaksa bir ittifakın içinde yer almanın manası olmaz" diye yanıtladı.

"YRP'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYININ KENDİ GENEL BAŞKANI OLMASI DOĞALDIR"

Cumhurbaşkanlığına adaylık konusunda gelen soruyu da yanıtlayan Fatih Erbakan, "YRP cumhurbaşkanı adayı çıkaracaksa adayının kendi genel başkanı olması son derece doğaldır" diyerek, seçimlerde aday olabileceğinin sinyalini verdi.

"BU YAPAY BİR VİRÜSTÜR"

Koronavirüs ve geliştirilen aşılar konusunun üzerinde hassasiyetle durduklarını vurgulayan Fatih Erbakan, "Sürecin en başından itibaren şüphelerimizin olduğunu ifade ettik. Eskiden beri yakın tanıdığımız dış güçlerin ve imtiyazlı zümrenin bu işlerin arkasında olduğunu düşünüyoruz. Bu virüs yapay bir virüstür, yani laboratuvar şartlarında üretilmiş olması akıllara soru işareti getiriyor. AIDS virüsünü ilk tespit eden Fransız bilim adamı Luc Montagnier'in açıklaması var" diye konuştu. Erbakan, "Bilim adamlarına göre bir pandeminin bir ülke nüfusunun en az %10'unu öldürmesi gerekir. Bu, tüm dünyada 800 milyon insanın ölmesi demektir. Ancak pandemi başlangıcından beri 10 binde 6 oranında insan öldü. Bu kadar düşük risk için yapılanlar mantıksız" diye konuştu.

Geliştirilen aşıların hücre çekirdeğine etki eden mRNA teknolojisiyle yapıldığını belirten Erbakan, "Bu mutasyonlar, sakat doğumlar ve basın toplantılarımızda fotoğraflarını gösterdiğimiz kuyruklu insanlar, posta sahip insanlar gibi korkunç sonuçlara yol açabilmesi mümkün. Ayrıca aşıya hücre içine girebilmesini sağlayan grafen oksit konulmuş. Bunun olmadığını söylediler ancak Japonya Sağlık Bakanlığı tespit etti ve bilimsel makalelerde elektron mikroskoplarda bu maddenin fotoğrafları yayımlandı" diye konuştu.

"ZORLA AŞILAMAK BİLİME AYKIRIDIR"

Erbakan, aşı olup olmamaya yönelik tercihlere saygı duyulması gerektiğini belirtip, "Bütün bu riske rağmen olmak isteyen olsun, ancak olmak istemeyenleri zorla aşılamak insan haklarına da, bilime de, Anayasa'mıza da, uluslararası hukuka da, hasta haklarına da aykırıdır" diye konuştu. Erbakan, parti erkanının aşı olup olmadığı ile ilgili "Aşı olmadık, kaçabildiğimiz kadar kaçacağız" dedi.

"PCR TESTLERİ DOLAYLI BİR DAYATMADIR"

Erbakan, PCR testlerinin zorunlu kılınmasının insanları aşı olmaya sevk ettiğini dile getirip "PCR testleri çok büyük bir zulüm ve dolaylı bir dayatmadır. İki günde bir PCR testi vermek hayatın dayanılmaz hâle gelmesi demektir. Bunun iptal edilmesi için Danıştay'a başvurduk" diyerek, bununla ilgili yasal süreç başlattıklarını ifade ettik.

Fatih Erbakan ve parti teşkilatı mensupları, ziyaretin son gününde işadamlarıyla bir araya gelecek ve ilçe merkezlerini ziyaret edecek.

Editör: Haber Merkezi