09.02.2020 Pazar günü Saat 12.00'de Taşlıçay Mah.Taşlıçay Sokak Belediye hizmet binası 32/13 Mamak adresindeyapılan genel kurul toplantısı şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde hep birlikte Okunan İstiklal Marşı ile başlandı. Divan Başkanlığına oy birliği ile Metin Yavuz, üyeliklere ise Ceylan Yiğit ve Rayif Yılmaz’ın seçilmesiyle gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı. 2 Yıllık Yönetim Faaliyet Raporu ve Denetim Raporları okunarak oya sunuldu ve ibra edildi. Tel liste ile seçime giden dernekte Genel Başkanlığa Hacı Bekir Yıldız 253 oyun tamamını alarak seçildi.

Teşekkür konuşmasında Başkan Hacı Bekir Yıldız yüksek katılım için ve daha önceki başkanlık yapmış herkese teşekkür ettiğini, daha ileri götürmek için çabalanacağını belirtti. Derneğin 5.Olağan Genel Kuruluna MHP Mamak İlçe başkanıAvukat Mustafa Esen ve yönetimi, Ak Parti İlçe başkan adaylığını açıklayan ve Derneğin 2.başkanı Serkan Taştan, Mamak Belediyesi Encümen üyesi İsa Yiğit, Mehmet Vecihi CENGİZ, Kayseri Turan –Sarmısaklı Derneği Başkanı Ahmet Akkaya ve yönetimive çok sayıda dernek üyesi katılım sağladı.

Temenniler bölümünde ise derneğe emeği geçmiş eski başkanlara ve Turan Sarmısaklı Derneği Başkanlığına plaket takdim edildi. Derneğin eski başkanlarından MHP İlçe Başkanı Avukat Mustafa Esen mümkün mertebe hemşeri derneklerinin genel kurullarına katıldıklarını ve geçen hafta Yozgatlılar Federasyonuna genel kurulunda yapıldığı gibi o ilin yöresel dernekleri ikram ettiklerini bu sefer de Belediye Meclis üyemiz Sayın Mehmet Vecihi CENGİZ tarafından mantı ikram edileceğini belirtti. Mantı ikramından sonra Genel kurul sona erdi.

Editör: Haber Merkezi