Fatih Erbakan'ın il binasının açılışı yapılacak olmasından önce konuşma yapan YRP il başkanı Önder Narin de konuşma gerçekleştirdi. Önder Narin, "Başkanımızı Kayseri’ye davet ettik. 2-3 günlük bir ziyaret için aramıza katıldılar. Kendileri milli görüş ruhunun yeniden dirildiğini ve yeniden ikinci Erbakan dönemine hazır olduğununa burada şahitlik edeceğiz. Kayseri 3 gün boyunca genel Başkanımızı ağırlayacak." dedi.

Açılıştan önce konuşma yapan Erbakan, "Bizleri Kayseri girişinden itibaren 90lı yıllardaki gibi heyecanla, coşkuyla, muazzam bir katılımla karşılayan tüm kıymetli Kayserililere ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye’nin neresine gidersek gidelim merhum Erbakan hocaya dua eden sayısız vatandaşlar var. Erbakan hocanın 54. Hükümette vermiş olduğu memur emekliye, işçiye zam sayesinde hala ayakta duruyoruz, eğer o zamlar olmasa 3te1ini alıyor olacaktık diyen vatandaşlar var. Allah bizi milli görüş yolundan ayırmasın diyoruz." ifadelerini kullandı.

"BU DAVA BİRİNCİ KIRK YILDA OLDUĞU GİBİ, İKİNCİ KIRK YILDA DA DEVAM EDECEK"

Konuşmasına devam eden Erbakan, "Bizim siyasetimiz ahiret öncelikli bir siyasettir, ticaret olarak gören anlayış değil. Siyaseti ibadet anlayışı vardır. Eğer böyle yaparsanız mazlumun, ezilenin, çiftçinin , emekçinin ve milyonlarca dar gelirli insanın derdiyle dertlenirsiniz. Bu şekilde insanlığa faydalı olan insan anlayışıyla hizmet edersiniz. Erbakan hocamızın vefatından 10 seneden fazla oldu halen daha dua alıyor. Sonsuz şükürler olsun. Şimdi biz de aynı dava uğrunda, aynı istikamette yeniden bu Aziz millete o hizmeti sağlamaya emin adımlarla yürüyoruz. Birinci 40 yılda olduğu gibi, ikinci 40 yılda da ne kadar engel olunsa da bu dava Aziz milletin desteğiyle, Allah’ın izniyle devam edecek. Yine refahla bu milletin yüzünü güldüreceğiz." dedi.

"YENİDEN REFAH'LA YÜZLER GÜLECEK"

"Bir senede borçsuz zamsız millete yük yüklemeden devam ettik, yeniden refah gelecek ve yılda 150 milyar dolar kaynağı borçsuz, zamsız bulacağız. Bu Aziz millete sunacağız inşallah. Bunun kitabını yazdık, milli kaynak kitabımızı paylaştık. Borçlar Allah’ın izniyle sıfırlanacak. Birinci kırk yılda Erbakan hocamız havuz sistemiyle faiz girdabından kurtardı. İkinci kırk yılda yine milli görüş gelenle bütün faizler sıfırlanacak. Makam aracı ve saltanatına son vereceğiz. 2-3-5-10 maaş alan bir tane daha bürokrat kalmayacak. Sizlere bunun sözünü veriyorum.

“MİLLİ GÖRÜŞ İSRAFTAN KAÇMAK,YETİM HAKKINDAN KAÇMAK DEMEKTİR”

Bütün haksız kazançları keseceğiz ve bu kaynakları 83 milyona akıtacağız. Bizim gibi geçmişi hizmetlerle dolu elinde kapı gibi iş bitirme belgesi olan yeniden refah partisi dururken iş batırma belgesi olanlar değil kapı gibi iş bitirme belgesi olan bizler bu düzeni değiştireceğiz. Aynen birinci kırk yılda olduğu gibi refah gelecek. Zulüm, sömürü bitecek, yüzler gülecek." şeklinde konuştu.  Erbakan, programa katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırmasının ardından kurdele kesildi ve açılış yapıldı.

Editör: Haber Merkezi