Cumhuriyet Halk Partili İş Adamı Feyzullah Keskin, önceki gün parti il binasında il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda 2015 genel seçimlerinde Kayseri'den aday aday olduğunu açıklayan Keskin, " Ben partimin iktidar olmasını istiyorum. CHP'ye hizmet etmek için adayım. Başarılı olmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız " dedi. Keskin, seçim çalışmalarına bu gün Sarız, Pınarbaşı ilçeleriyle başlayarak vatandaşın sorunlarını dinledi.
Siyasi Partiler,2015 Genel Seçimlerine yönelik hazırlıklarına başladılar. Partilerinden Milletvekili adayı olmayı düşünen isimler ortaya çıkmaya başladı. CHP’li İş adamı Feyzullah Keskin, parti il binasında il yönetimi kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Keskin, burada önümüzdeki yıl 2015 Genel seçimlerinde partisinden Kayseri Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

"BAŞARILI OLMAK İÇİN TÜM GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYACAĞIZ"
Keskin, aday olduğu durumunda yapacağı ilk işin CHP örgütlerini tek tek dolaşarak onların sorunlarının çözümüne katkı sunacağını belirterek, "Güçsüz, maddi olanaklardan yoksun bir yönetimin çalışma alanı ne kadar geniş olabilirki,il ve ilçe yönetimlerimizi güçlendirmek adına onlara maddi ve manevi katkı sunacağız, onların çalışma alanlarını genişleteceğiz,bunu yapacağız 'seçim kaybeden Milletvekili adayı olmayacağız’ başarılı olmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.

"ŞİMDİDEN, İLÇE GEZİLERİNE BAŞLADIK"
Seçim çalışmalarına şimdiden ilçe gezileriyle başladığını belirten Keskin, "Kayseri'nin her köşesine gidip seçim çalışmaları yürüteceğiz. Önümüzdeki 6 aylık süre zarfında halkan sorunlarını dinleyecek, bu sorunlara çözüm bulabilmek için mücadele vereceğiz" diye konuştu.

''BEN PARTİMİN İKTİDAR OLMASINI İSTİYORUM"
Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ve parti geleneğine bağlı biri olacağına ifade eden Keskin, ''Ben partimin iktidar olmasını istiyorum. Ülkemde sosyal demokratların artık iktidar olmasını istiyorum, partime de katkı sağlamak istiyorum,Türkiye’nin yeniden yapılanmasına ihtiyaç vardır'' ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi