Yaklaşan ön seçim  çalışmaları kapsamında çalışmalarına dur durak bilmeden hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, partisinin Develi,İncesu ve Yeşilhisar örgütlerini ziyaret etti. Girdiği her ilçede partililerin sevgi seli ve yoğun ilgisiyle karşılanan Gümüş, "Görüyorum ki İlçelerimiz çoktan CHP iktidarına hazır!  İktidara geleceğiz AKP’yi mezara gömeceğiz!" dedi.
       
Yaklaşan ön seçim  çalışmaları kapsamında çalışmalarına dur durak bilmeden hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, partisinin Develi,İncesu ve Yeşilhisar örgütlerini ziyaret etti.

        21 Mart 2015'de yapılacak olan eğilim yoklaması öncesi, partili üyelerle buluşmak üzere sahaya inen CHP Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av.Zeki Gümüş, şehrin doğsunda olan tüm ilçeleri tek tek gezerek tamamladı. Bu sefer de soluğu şehrin basıtındaki ilçelerde alan Gümüş, ilk olarak partisinin Develi,İncesu ve Yeşilhisar örgütlerine ziyaretler gerçekleştirdi.

"İKTİDARA GELECEĞİZ, AKP'Yİ MEZARA 
GÖMECEĞİZ"  
Girdiği her ilçede partililerin sevgi seli ve yoğun ilgisiyle karşılanan Gümüş, "Görüyorum ki İlçelerimiz çoktan CHP iktidarına hazır! İktidara geleceğiz, AKP'yi mezara gömeceğiz!  Yeter ki; bizler birbirimizle el ele verelim, sevgi ve saygı yumağı içerisinde çalışalım. Partimizin iktidarına hazır olalım, bunu başaracağız" dedi.


"İPİ GÖGÜSLEMEYE HAZIRIZ"

Söz konusu ziyaretlerde, CHP’ye omuz verip onu iktidara taşımak üzere geldiğini ifade eden Gümüş, "Buraya, sizlerin yanına gelince kendimi evimdeymiş gibi hissediyorum. Genel seçimler  sürecinde de inşallah birlikte olacağız. Hep beraber başarıya ulaşacağız! Ülkemiz için,çocuklarımızın geleceği için ipi göğüslemeye hazırız" şeklinde ifadeler kullandı.
"MECLİS’TE SİZLERİN SESİ OLACAĞIM"
21 Mart’ta yapılacak ön seçimde partililerinden destek isteyen Gümüş, şu ifadeleri kullandı:
        "Hep örgütün gücüne inanmış biri olarak kendimi size emanet ediyorum. Biz zaten yıllardır bu partideyiz. İnşallah bana görev verilirse benim neleri yapıp neleri yapamayacağımı göreceksiniz!
İlçelerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Kimsenin bir kuşkusu olmasın, şu anda olduğu gibi Milletvekili olunca da sürekli beraber olup bölgemizin sorunlarını konuşacağız. Seçildiğim taktirde mecliste sizlerin sesi olacağım. Önce sizlerin, sonra ülkemin sorunlarını yakından takip edeceğim."

GÜMÜŞ, KOVALI VE OVAÇİFTLİK'İ DE İHMAL ETMEDİ

Gittiği Develi,İncesu ve Yeşilhisar İlçe ve köylerinde  el sıkmadık yönetici bırakmayan Gümüş,İlçe merkezlerinin dışında Yeşilhisar’a bağlı Kovalı ve Ovaçiftlik köyündeki üyeleri de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

HABER MERKEZİ
Editör: Haber Merkezi