İYİ PARTİ Kayseri Milletvekili adayları iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’da katıldı.

Meral Akşener Başkanlığında, Türkiye’nin yeni ve iddialı Partisi İYİ parti milletvekili adayları,3.Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Tekin, tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Yemeğe partinin İl ve İlçe Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları ve davetli partililer katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Büyük Birlik Partisi Kayseri eski İl Başkanı İsmail Topuz’da katıldı. Neşe içinde geçen yemeğin ardından Serceönü mahallesinde bulunan parti seçim ofisine geçilerek buranın açılışı yapıldı. Milletvekili adayı Hüseyin Tekin’in seçim çalışma karargâhı olarak dizayn edilen Seçim ofisinin açılış konuşmasını Tekin yaptı. Ofisin önünü dolduran kalabalık partili topluluğuna seslenen Tekin,”24 Haziran seçimleri öncelikle ülkemize Hayırlı olsun. Milletimize hizmet yolunda, Allahın izniyle başaracağız” diye konuştu.

Açılışın ardından Milletvekili adayları ve İl ve İlçe yöneticileri bir araya geldiler ve seçim çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi