Anadolu Partisinin Kayseri'deki il ve ilçe başkanları ve üyelerinin katıldığı tanıtım etkinliğinde hazır bulunan Genel başkan Yardımcısı ve kurucular Kurulu üyesi Sami Ağca ,burada yaptığı konuşmada, 61 ilde örgütlendiklerini, ilk yapılacak genel seçime katılacaklarını söyledi. 26 yıldır oy verdiği CHP'de Deniz Baykal, Adnan Keskin, Önder Sav gibi isimlerin gibi isimlerin hala durduğunu, göreve talip olduklarını ifade eden Ağca '' CHP'de her şey yerli yerinde duruyor. Hep aynı simalar. Biz , asla koltuk sevdalısı olmayacağız. Görevi kim iyi yaparsa ki, genel başkanımız da bunu ifade ediyor, partide göreve o devam eder.Kesinlikle hedefimiz iktidardır. Yüzde 10 baraj konusunda bizim bir sıkıntımız yok. Demokrasi açısından TBMM'de her kesimin temsili açısından böyle bir düşünceye katılırız. Ama, izim baraj sorunumuz olmaz. Baraj indirilsin diye bir sorunumuz da yok. Kesinlikle hedefimiz iktidar olmaktır. Hedefimiz mecliste halkımızı temsil etmektir. Asla, koltuk sevdalısı olmayacağız.

Anadolu Partisi Kayseri il başkanı Mazhar Polat, teşkilat tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Anadolu Partisi'nin kurulduğundan bu yana, sanki belli partilerin oyunu bölebileceği yolundaki algıya katılmadığını söyledi. Polat, '' Türkiye'nin neredeyse her yerinde Anadolu Partisi bir bölünme değil, 12 yıldır değişmeyen, neredeyse manevi taşı kalmamış bir korku iktidarına karşı dimdik ayakta duran, gerçek muhalefetin ne olduğu korkusunu korsusunu şimdiden yaşatan, hedefi iktidar olan, bir vatansever hareketine şahitliğini yaşıyorlar. Hiçbir sermaye desteği, yabancı el kurgusu olmadan , sadece Türkiye'mizin içinde bulunduğu siyasi idare çıkmazından ve artık umut olmaktan çıkan parti ile liderlerinoen beklentilerimizin kalmadığı bir dönemde genel başkanımız Emine Ülker Tarhan, yeniden ülkemize, milletimize ve Anadolu'muza umut olmuştur'' diye konuştu.

KADIN GENEL BAŞKANIN PARTİSİNDE KADIN BAŞKANLAR

Anadolu Partisi Kayseri il başkanı Mazhar Polat'ın düzenlediği, Genel başkan Yardımcısı Sami Ağca'nın da katıldığı tanıtım toplantısında Melikgazi ilçe Başkanı Hale Özlem Çavumirza, Kocasinan ilçe başkanı Funda Kök ve Talas ilçe başkanı Necla Gümüş'ün genel başkanları gibi kadın olması dikkati çekti. Kadın ilçe başkanları genel başkan Emine Ülker Tarhan'ın partisinde görev yapmaktan son derece mutlu olduklarını, Anadolu kadınının Tarhan'ı destekleyeceğini ifade ettiler.


 
Editör: Haber Merkezi