Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç yaptığı açıklamada, "Develi Belediyesi'nin yanlışlarını eleştirmemizin, hatalarının üzerine gitmemizden rahatsız olan bazı çevreler harekete geçerek yakın çevremiz üzerinden psikolojik baskıyla bizi susturmaya çalışıyor. Dün bize gelen bilgilere göre; bizim haberlerimize ve gönderilerimize beğeni yapıp destek veren arkadaşlarımıza baskı ve tehdit yapıldığı ve yine yönetimimizde ki esnaf olan kardeşlerimize (ne işin var o partide, ekmeğinde aşından olursun, sıkıntıya düşersin) gibi psikolojik olarak baskı yapılmaya çalışıldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım, dava arkadaşlarımı işiyle aşıyla tehdit etmeye çalışan arkadaşlara rızkı verenin ALLAH olduğunu hatırlatmak isterim, ALLAH'ın (c.c.) çok verdiğini kimse kısamaz az verdiğini kimse çoğaltamaz, tek kudret sahibi ALLAH'tır (c.c.) " ifadelerini kullandı.

Başkan Kılınç, "Eleştirilerimizden rahatsız olup bizi baskıyla susturmaya çalışacağınıza işinizi düzgün yapın bizde destek olalım. Bizi susturmaya çalışan bazı yetkililer neden Develi Belediye Başkanı'na gidip te (senin yüzünden Partimiz Develi'de bitme noktasına geldi, senin yüzünden insanlar bizi eleştiriyor, adam gibi görevini yap eleştirilerden kurtulalım) demiyor da bizi susturmaya çalışıyorsunuz?

Sizler ne yaparsanız yapın biz bu yola ölüm dahil her şeyi göze alarak çıktık, doğru bildiklerimizi haykırmaya devam edeceğiz. Doğrunun yanında, yanlışın karşısında olmaya devam edeceğiz. Doğrunun yardımcısı ALLAH'tır. " dedi.

Editör: Haber Merkezi