24 Haziran da yapılacak olan erken seçimin startının verilmesinin ardından vitrine çıkacak milletvekili adaylarını da erkenden belirleyen Milliyetçi Hareket Partisi, seçim çalışmalarını da hızlı girdi. Kayseri’de iftar sonrası bir araya gelen MHP’li Milletvekili adayları, Talas İlçesi’nde gece geç saatlere kadar seçim çalışması yaptı. Ramazan sokağında vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren milletvekili adaylarına vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu.

24 Haziran da yapılacak olan erken seçimin startının verilmesinin ardından vitrine çıkacak milletvekili adaylarını da erkenden belirleyen Milliyetçi Hareket Partisi, seçim çalışmalarını da hızlı girdi.

Kayseri’de gündüz Kazancılar çarşısı etrafında yaptıkları ziyaretlerin ardından iftar sonrası da bir araya gelen MHP’li Milletvekili adayları, Talas İlçesi’nde gece geç saatlere kadar seçim çalışması yaptı.

“SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH’TAN”

Gittiği yerlerde vatandaşın ilgi ve alakasından oldukça memnun olduklarını belirten MHP Kayseri 2. Sıra Milletvekili Adayı Baki Ersoy, “Allah’ın izniyle Kayseri’mizde girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Sefer Bizden Zafer Allah’tan” dedi ve önümüzdeki günlerde çalışmaların daha da hızlandırılacağı sinyalini verdi.

İŞTE KAYSERİ’DE MHP’NİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1-İsmail Özdemir

2- Baki Ersoy

3- Serap Şule Kalın

4- Mazhar Gündoğ

5- Mehmet Özmen

6- Mehmet Göçmen

7- Rifat Açıkgöz

8- İsa Ferah

9- Emine Afşar

10- Veli Oğuzhan Öztürk

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi