Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin, ülke genelinde meydana gelen son gelişmeleri değerlendirdi. Narin, vatandaşın asıl gündeminin ekonomi ve gelen zamlar olduğunun altını çizdi. Zamlara değinen Narin, “Vatandaşın en baştaki gündemi ekonomi. Gelen zamlar, vatandaşın zor durumda geçinmeye çalışması asgari ücretin, memur maaşının vatandaşa yetmemesi, işçilerin evine ekmek götürememekle yakınmasını toplumumuzda maalesef üzülerek görüyoruz ama bunu da düzeltmenin tek yönü devletimizden ve iktidardaki partiden geçiyor. Bu konuda da iktidar partisinin enerji ve tabi kaynaklar bakanı 1 derece doğalgazı kısarak oturabilirsiniz diyor. Çok güzel bir çözüm biz onu düşünememiştik bundan sonra 1 derece kaloriferini kısarak oturursa faturası biraz daha az geliyormuş. Bu kadar müthiş bir çözümü bu iktidardan başkası da düşünemezdi diye düşünüyoruz. Çözüm bulacağımıza enerjiyi 1 derece kısında öyle oturun demek, 1 ekmek eksik yiyin, otobüse eksik binin demek. Ama bu ekonomik gündemi kapatmak için çeşitli gündemler oluşturularak vatandaşın gerçek gündemini kapatmak için uğraşıyorlar. Biz Yeniden Refah Partisi olarak 4 tane çözüm önerisi kitabımızı çıkarttık. Genel merkezimizden bunu Türkiye’ye dağıtıyoruz. Biz ekonominin uzmanıyız, biz Necmettin Erbakan Hocamızın öğrencileriyiz, biz stajımızı onunla yaptık, doktoramızı da Fatih Erbakan’la yapacağız. Türkiye’yi refaha kavuşturacağız ” diye konuştu.

“AŞI KONUSUNDA GENEL BAŞKANIMIZIN SÖYLEDİĞİ HER ŞEY ÇIKIYOR”

Aşı konusunda yanlış uygulamalar olduğuna değinen Narin, “Aşı konusunda genel başkanımızın söylediği her şey çıkmıyor mu? Başta ne dedik, ‘bu aşı sürecinde yanlış uygulamalar var’ dedik. Nedir bu yanlış uygulamalar; PCR testi uygulaması, kapalı alanlardaki kapatmalar gibi uygulamalar. Vaka sayıları geçen yıldan daha fazla fakat kapatma yok. Geçen yıldaki kapatmalara baktığımız zaman vatandaşı esnafı mağdur ederken biz bunları söylerken bize neden hak verilmedi? Şimdi ne oldu, söylediğimiz noktaya geri geldik” ifadelerini kullandı.

“SEÇİM ZAMANINA GİRİLDİ”

Erken seçim için geri sayımın başladığının altını çizen Narin, “Seçim zamanına artık girildi diye düşünüyoruz. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli meclis grup toplantısında bu işaretleri verdi. Biliyorsunuz Türkiye’de seçimler Devler Bahçeli’nin ağzında çıkan bir kelimeyle ilan edilir. Bunun bir ilerisi seçim tarihidir. Biz şimdiden seçim çalışmalarına başladık ve Kayseri’de gitmediğimiz yer, cadde kalmayarak kedimizi vatandaşa anlatarak halkın içinden halkla birlikte siyaset yaparak Fatih Erbakan’la birlikte yeni bir düzen kurmak için kadrolarımızla geleceğiz” şeklinde konuştu.(BGC)

Editör: Haber Merkezi