Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe kongresi Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin tiyatro salonunda yapıldı. Çok sayıda delegenin oy kullandığı kongrede CHP Kocasinan İlçesi'nin yeni başkanı Oğuz Özsoy oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe kongresi Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin tiyatro salonunda yapıldı. Kongreye CHP Kayseri l Başkanı Mustafa Ayan başta olmak üzere Kocasinan, Melikgazi, Taalas ve diğer ilçe başkanları ile çok partili katıldı.
AYAN, BİRLİK VE BAREBERLİK MESAJLARI VERDİ
Toplantının açılışında konuşan CHP Kayseri İl Baaşkanı Mustafa Ayan birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

"ÇOK KONUŞAN DEĞİL, DAHA ÇOK DİNLEYEN"
Diğer seçime tek liste ile giren Oğuz Özsoy ise hayata geçireceği projeleri tek tek sıralayarak şöyle konuştu:
"Kimsenin kimseyi ötekileştirmediği bir Cumhuriyet Halk Partisi için el ele vereceğiz. Ulu önder Atatürk'ün gösterdiği demokratik, laik hukukun üstünlüğüne inanan sosyal ve gelişmiş bir devlet olma ülküsünden ayrılmadan hizmet etmiş, geçmiş ilçe başkanlarımızın açmış olduğu yolda taşıdığı bayrağı daha ileri ve yükseklere çıkarmak için var gücümle çalışacağım. Çok konuşan değil, daha çok dinleyen kolektif bilinç yaratıp ortak akıl üreten bir yönetim anlayışının ilçemizde egemen olmasını sağlayacağız."


OĞUZ ÖZSOY BAŞKAN OLDU
Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste seçime giren Oğuz Özsoy, topladığı 109 oy ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kocasinan İlçe Başkanı odu.
İŞTE OĞUZ ÖZSOY'UN YÖNETİM KURULU
"Oğuz Özsoy, Gazanfer Akpınar, Özkan Altundal, Burcu Aral, Nevin Avşar, Mustafa Ciddioğlu, Müfit Doğan, A.Engin Gözüküçük, Umur Efe Işık, Mustafa Karaahmet, Erkan Karabulut, Şükran Özer, İsmail Özsoy, Nesrin Şamlı, Sezgin Toan, Halis Yavuzyaşar ve Tülay Yiğit."
Diğer yandan il delegesi adayı olan 117 kişilik isim listesi de seçilmiş oldu.

HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ
 
Editör: Haber Merkezi