YRP İl Başkanı Önder Narin, hafta sonu Kayseri il ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmaları gerçekleştirdi. Yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler veren Narin, “Milletimizi bu sıkıntılı süreçten yine bir Erbakan iktidarı kurtaracaktır” dedi.

‘VATANDAŞ, ÖNÜNE ÇİN MODELİNİN DEĞİL SANDIĞIN GETİRİLMESİNİ İSTİYOR’

Narin, vatandaşların sıkıntılarını dinlediklerinin belirterek, “Çok yoğun bir hafta sonu geçirdik. Yüzlerce yeni üye kaydı yaptık. Müthiş bir ilgi ile karşılaştık. İnsanımız derdini anlatacak birilerini arıyormuş ve dermanı da bizde görüyormuş onu fark ettik. Vatandaşlarımızın çok enteresan tespitlerine şahit olduk. Sanki sözleşmiş gibi farklı ilçelerde olsalar dahi aynı cümleleri kuruyorlar. Örneğin süt 15 lira hayaldi gerçek oldu, tahmin dahi edemeyeceğimiz fiyatları görür hale geldik, Tarlamdaki mahsulü sattım parasıyla tarlaya atacak gübreyi alamıyorum, tarlayı sürmek için traktör yerine öküz kullanmayı düşünüyoruz. Yem fiyatları ile altın fiyatları yarışıyor. Bunun gibi birçok tespitleri sıralamak mümkün.

“ARTIK VATANDAŞ ÖNÜNE ÇİN MODELİNİN DEĞİL SANDIĞIN GETİRİLMESİNİ İSTİYOR”

Artık vatandaş önüne Çin modelinin değil sandığın getirilmesini istiyor. Milletimizi bu sıkıntılı süreçten yine bir Erbakan iktidarı kurtaracaktır. Yirmi yılda ekonomik olarak geldiğimiz nokta kırk yıl öncesidir. Ev, araba, cep telefonu almanın tekrar lüks olacağı günlere doğru gidiyoruz. Yıllardır bizlere kötü örnek olarak gösterdikleri günlere dönmenin korkusunu vatandaş hissediyor. Biz lale dönemini yaşamışız diyen insanlarımızı görüyoruz. Bu hafta sonu yapmış olduğumuz çalışmalar önümüzdeki süreçte artarak devam edecektir. Fedakarca, azimle ve büyük bir şevkle yapılan çalışmalardan dolayı bütün Kayseri il ve ilçe teşkilatıma teşekkür ediyor, bu kutlu davada bulunduğum için Allah’a şükürler ediyorum” şeklinde konuştu. (BGC)

Editör: Haber Merkezi