Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Osmaniye’ye giden Özhaseki programlarına Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ve Cumhur İttifakı Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaret ile başlayıp iyi çalışmalar dileklerinde bulundu. Ardından Düziçi ilçesinde bir dizi programa katılan Özhaseki, geçtiğimiz günlerde CHP’den AK Parti’ye geçiş yapan Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner ile Belediye binasında bir araya geldi. Özhaseki burada Öner’den Düziçi’ne dair projeleri ve sorunları dinledi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmeye dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Özhaseki, “Düziçi Belediye Başkanımız Alper Öner’in proje, çalışma ve taleplerini içeren sunumunu Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve uzman ekibimizle beraber dinledik. Düziçi ilçemizin ve beldelerimizin sorunlarını biliyoruz. Allah’ın izniyle bu sorunları çözmek ve vatandaşlarımızı memnun etmek için beraberce gayret edeceğiz.” dedi.

“AK PARTİ HER ALANDA ÇOK BAŞARILI OLDU”

Ardından Düziçi ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen "Halkla Buluşma" etkinliğinde konuşan Özhaseki, AK Parti'nin her alanda çok başarılı olduğunu söyledi. AK Parti dönemindeki yatırımlara değinen Özhaseki, şöyle konuştu: “Ulaştırmada başarılı mıyız? Başarılıyız. Cumhuriyet tarihi boyunca 6 bin kilometre olan bölünmüş yolu 30 bin kilometreye çıkardık. Hava, kara ve demir yolunda başarılıyız. Sağlıkta başarılıyız. Şu son pandemi döneminde bile sağlık sistemimiz dillere destan olmuştur. Ben gece saat 03.00'lerde muayene için sıraya girdiğimi, ilaç için sıraya girdiğimi bilirim. Şuan geldiğimiz nokta çok şükür belli. Harp sanayisinde başarılıyız. Ürettiğimiz silahlarla düşmanlarımıza, kötülere, evlatlarımıza kıyan teröristlere karşı savaşıyoruz. Enerjide de başarılıyız."dedi. Özhaseki, bugün Türkiye'nin dünyada bir güç olarak görüldüğünü ifade ederek, "Türkiye Cumhurbaşkanı ne diyecek?' diye herkes merakla izliyorsa o büyük gücün eseridir bu." dedi.

"YÜRÜTTÜĞÜMÜZ SİYASET ESER SİYASETİDİR"

Anketlerde, sorunları kimin çözeceği sorusuna vatandaşın büyük oranda "AK Parti çözer" cevabını verdiğini aktaran Özhaseki, şunları kaydetti: "Bizler, 'Hizmet edeceğiz, kimseyi ayırmayacağız, kimsenin dinine, imanına, ırkına, mezhebine asla bakmayacağız. Mazeret üretmeyeceğiz, çalışacağız' dedik. Elhamdülillah hizmet ürettik. Bir çok kentimiz Avrupa kentlerinden farksız hale geldi. Bizim genelde de yerelde de amacımız hizmettir. Yürüttüğümüz siyaset ise eser siyasetidir."dedi. Özhaseki, orman yangınlarına Türk halkının içinin yandığını ve üzüldüğünü belirterek, "Şu anda 20 uçak, 50 helikopter, yüzlerce arazöz ve itfaiye aracı ile 5 binden fazla insan, gece gündüz demeden çalışıyor." Şeklinde konuştu.

Özhaseki buradaki konuşmasının ardından CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Düziçi Belediye Meclisi’nden 4 üyeye rozetlerini taktı.

Program sonrası yolda karşılaştığı inşaat işçilerine selam verip sohbet eden Özhaseki, Osmaniye programını tamamladı.

Editör: Haber Merkezi