Toplumun Değişim İsteyen Yüzde 67’lik Seçmeni Kazanamadı Toplumun Değişim İsteyen Yüzde 67’lik Seçmeni Kazanamadı

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerine sayılı günler kaldı. Kayseri’de Vali Gökmen Çiçek başkanlığında ‘seçim güvenliği’ toplantısı yapıldı. Valilikte yapılan toplantıda Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Yüksel Yiğit, İlçe Kaymakamları ve diğer ilgili kurum temsilcileri hazır bulundu.

Seçim Güvenliği toplantısında konuşan Vali Çiçek, seçimlerin sağlıklı ve güven içinde tamamlanmasında siyasi parti yöneticileri, adaylar ve vatandaşların katkılarının önemli olduğunu vurguladı. Seçim günü için her türlü tedbirin alındığını belirten Çiçek, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sürecinin ilimizde huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tedbirler alınmıştır. Seçimlerin güven içerisinde yapılması ve sona ermesi için siyasi parti yöneticilerimizin, adayların ve vatandaşlarımızın katkıları bizim için önemlidir” dedi.

Polis ve jandarma teşkilatlarının seçim öncesi ve seçim sonrasında alması gereken tedbirlerle ilgili çalışmayı hassasiyetle yürüttüklerini de vurgulayan Çiçek, “Oy verme günü ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için bütün birimlerimiz mesai mefhumu gözetmeden görevleri başında olacaklardır” dedi.