İpek Diamond Kayseri'de İpek İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İpek Diamond Kayseri projesi 7 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

240 metrekare ile 280 metrekare büyüklükte dairelerin bulunduğu İpek Diamond Kayseri projesinde toplam 130 adet konuta yer veriliyor. İpek Diamond Kayseri projesi teslim tarihi olarak da 2016 yılı veriliyor.

Akıllı ev konsepti ile tasarlanan İpek Diamond Kayseri projesi kira fiyatları yıllık 7 bin euro ile 12 bin euro arasında değişiyor. İpek Diamond Kayseri ödeme planı kapsamında birçok seçenek sunuluyor.

İpek Diamond Kayseri ödemeleri şöyle oluyor:


1- Peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.
2- Yüzde 25 peşinatla Albaraka Türk'ten 36 ay sıfır faizle kredi kullanılabiliyor. 120 aya uygun faiz oranları uygulanıyor.
3- Peşinatsız ve faizsiz 21 ay taksit yapılabiliyor.

İpek Diamond Kayseri projesinin 13 katlı 5 bloktan oluşuyor. İpek Diamond Kayseri projesi özellikleri arasında açık otopark, AVM, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kapalı otopark, SPA ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Ayrıca İpek Diamond Kayseri'den konut sahibi olanlara 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı otopark, vale hizmeti, cadde üzeri mağazalar, kafeler, restoranlar ve çeşitli eğlence alanlar gibi imkanlar sunuluyor.

"KAYSERİ'DEN SONRAKİ ROTAMIZ İSTANBUL"
İpek Mobilya'nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Saffet Arslan İpek Diamond Kayseri projesi ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:
"Asıl hedefimiz İstanbul. Şirketimizin merkezi de İstanbul'da. Ancak Kayseri'de 120 konutluk İpek Diamond ve Abdullah Gül Üniversitesi ile hasılat paylaşımı yapacağımız 700 konutluk proje karşımıza bir görev olarak geldi. Başarıyla bu projeleri Kayseri'ye armağan ettikten sonra rotamızı İstanbul'a çevireceğiz."

HABER:Selahattin KARAKOÇ


Editör: Haber Merkezi