İnşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan İpek gurubu, İpekar ismiyle yaşam projeleri üretmeye başladı.

DAİRELERİN TAMAMI AKILLI EV MODELİNDE

Çağdaş mimari estetiğin yansımalarını bünyesinde taşıyan 13’er katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler 240 ve 280 m’2 kare büyüklüğüne sahip. Dairelerin tamamı akıllı ev modeline uygun olduğu için hem gündelik yaşamımıza kolaylık getiriyor,hem de güvenlik konusunda içinizi rahatlatıyor.Toplam 130 daireden oluşan İpekar Diamond,kapalı otoparkı ve vale hizmetiyle de ev sahibi olmak isteyenler için konforlu bir yaşam alternatifi sunuyor.7/24 güvelik hizmetinin olduğu projede sosyal donatılar da İpek Diamond’ı cazip kılan diğer önemli unsurlar arasında.

BİRİNCİ SINIF KALİTE

Günümüzün en modern ve yaşanabilinir projelerini üreten İpekar, Eciyesevler mahallesinde 18. Cadde üzerinde temelini attığı 130 dairelik İpekar Diamond evlerin örnek dairelerinde kullanılan malzemelerinin birinci sınıf olması dikkat çekiyor.

Dairenin tanıtımını yapan İpekar Pazarlama ve Satış Müdürü Muhsin Kırbaş, sözlerine şu şekilde devam ediyor: “Dış kapımızda en kaliteli çelik kapı kullanılmıştır ve bambu kaplamadır. Salon ve oturma odalarının zemin kaplamaları doğal ahşap ithal bambu masif parkedir. Yine projemizde geniş dolaplara sahip çamaşır ve ütü odası yer almaktadır, ebeveyn banyosunda birinci sınıf kalitede seramikler dikkat çekmektedir. Ledli çift çekmeceli lavabosu ve dolaplı aynası bulunmaktadır. Duşakabininde ise yağmurlama duşu, el duşu ve temperli camdan son derece şık bir kabin kullanılmıştır.”

“DAİRELER ARASI GÖRÜŞME YAPILABİLİYOR”

İpekar Pazarlama ve Satış Müdürü Muhsin Kırbaş, “Dairemizde bulunan gürüntülü diyafon sisteminden daireler arası görüşmeler yapabilir, sosyal alandaki jakuzilerden randevu alabilirsiniz. Aynı zamanda 5000 fotoğraf hafızasına sahiptir, siz evde olmadığınızda gelenlerin fotoğraf ve video görüntülerini kaydedebilme özelliği vardır.” dedi.

İpek Diamond projesi sosyal yönüyle de dikkat çekiyor: fıtness merkezi, spa merkezi, 4 adet 6’şar kişilik aile jakuzileri, vitamın barları, toplantı salonları ve seyir terasları...

İpekar’ın bu proje için sloganı ise Hayat boyu, hayat dolu” ...


HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ- DERYA SAVAŞ

Editör: Haber Merkezi