Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor, Erciyesspor ve Kayserispor taraftarlarının biraraya geldiği etkinlikte Kayseri Kapalı Kale Grubu Basın Sözcüsü Yavuz Soner Coşkun, bir açıklama yaptı.

''Hüso '' lakaplı Hüseyin Deniz'in yeniden eski sağlığına kavuşması için gerekli olan ekonomik desteğin sağlanması için kampanya başlattıklarını söyleyen Coşkun, "Birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel bir örneğini, bugün burada sizlere duyuracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Biliyoruz ki; acılar, paylaşınca azalır, yerini sevince mutluluğa bırakır. Herkesin, her an başına gelebilecek kazalar belalar olabilir. İşte bunlardan biri de henüz 3 yaşında iken Hüso Deniz kardeşimizin başına gelmiştir. Yıllardır tekerlekli sandalyeye mahkûm kalan ve bir daha yürüyeceği günün sadece hayalini kurabilen bu kardeşimizin, rüyasında yanan ışığın sönmemesi adına bu birliktelik tablosunu sergiliyoruz. Bilindiği gibi Kayserispor eski başkanı tarafından verilen bir söz vardı. Bu söz çerçevesinde alınan bir yol da oldu. Lakin bazı olumsuzluklardan ötürü Hüso kardeşimizin tedavisi tamamlanamadı. Umut ışığının sönmemesi adına biz Kayserispor taraftarları olarak kolları sıvadık" dedi.

Konuşması sık sık "Olmaz demeyin. Olacak. Hüso ayağa kalkacak" sloganları ile kesilen konuşmada "Kayseri sevdalısı, Kayserispor tutkunları olarak yardım kampanyası başlattık. Hedefimiz, ilk olarak ameliyat masrafı olan 45 Bin TL’nin toplanması. Tabiki tedavi süreci sadece 45 Bin TL ile bitmiyor. Ameliyat sonrası da Fizik-Tedavi ve ilaç tedavisi süreci olacak. İnşallah, el birliği ile bu süreci başarıyla geride bırakacağız" diye konuştu

Editör: Haber Merkezi