DİKKAT! YEDİĞİNİZ GIDALAR ÖLDÜRÜYOR…

Canım ülkem… Hergün birilerini suçlayarak yaşayan ama gerçekle yüzleşmeden aciz insanlar. Bir tarafta tükekttiğimiz etlere pis hayvan bile katan kasaplar. Diğer yanda özellikle kışın tüketilen domates, biber ve salatalık’ın yüzde 136 oranında kanser yapan zehirli madde içerdiği tespit edildi. AVM lerden aldığımız ürünlerin çoğunluğu ya kanserli ya da vücudumuzun tanımadığı bir mikropla yüklü. Bu ilginç ve tuhaf olaya karşı yetkililerimiz sadece sigaraya savaş açması bizi ziyadesiyle üzüyor. Lütfen korunalım!

Ülkemizde gıda terörü almış başını gitmiş. Her gün her yerde aldığınız, tükettiğiniz ürünlerin içerisinde yüzde 136 a varan ve bizi kanser edip öldüren zehirler var.

Daha birkaç gün önce Yeşilay Akdeniz bölgesinden bir yıl boyunca aldığı Domates, Biber ve Salatalık numunelerindeki kanserojen maddeleri açıkladı. Bu zehirler insan genetiğini bozuyor ve aynı zamanda erkeklerde prostat, kadınlarda rahim kanseri yapıyor.

Ancak yetkililerimiz “Sigarayla Savaş” başlığı adı altında insanlara nefes aldırmıyor. “Bunu yaparken kötü ediyorlar demiyorum ama sigaraya gösterilen özeni daha fazla paramızı alıp canımızdan eden gıda teröristlerine neden göstermiyorlar” diyorum

Tükettiğimiz etlerde pis hayvan bile çıkarken, “bir yıl sonra 7 bin 500 TL ceza yazdık” diye hava atan yetkililerin neden bizi ani ölüme götüren gıdalara karşı adam gibi özen göstermediklerine anlam veremiyorum.

“Yemeyin” kardeşim diyerek savunma yapan zihniyetin, “ neden o koltukta oturup milletin parasıyla maaş alıyorsun” dediğiniz zaman siz suçlu oluyorsunuz.

Bu nedenle bu ülkede kimseye güvenmemek lazım…

Bugün ekmekten-zeytine, peynirden – bal’a, Domatesten- Salatalığa kadar zehir saçan gıda teröristlerine karşı uyanık olmalıyız.

Ucuz veya pahalı diye bir ürün almamalıyız.

Uluslar arası çalışıpta çok satış yapan firmaların denetimi zor olduğu için mümkün olduğu kadar küçük esnaftan ürünlerimizi temin etmeliyiz, hatta pazardan almalıyız.

Belki çürük olabilir ama en azından kanserojen madde içermez.

Esnafın yemediği ürünü satın almamalıyız.

“Bazı kriterler ortaya koymak kolay ancak ne yapalım” demekten ziyade en başta anne ve babalarımızın yaptığı gibi mevsimi gelmeyen ürünü almamalıyız. Özellikle Domates, Biber ve Salatalık gibi..

Açıkcası, Biz kendimizi korumazsak, gıda teröristlerinede dağda elinde silahla gezen teröriste verilen ceza verilmezse, hepimiz bir gün kanser olacağız ve Devlet Hastanesi de diyecek ki; “ Kardeşim sen doğru beslenmemişsin, sigarayı çok içmişsin, temiz hava almamışsın, spor yapmamışsın”

Ve böylelikle suç yine bize kalacak. Çektiğimiz acılar, harcadığımız paralar yanımıza zarar kalacak.

Uyanık olmalı ve kimseye güvenmeden besinlerimizi kontrol ederek almalı ve tüketmeliyiz.

Ben bu konuyu araştıran inceleyen ve ceza yazan yetkililere şahsım adına güvenmiyorum veya en azından yaptırımlarını yeterli görmüyorum.

Düşünebiliyormusunuz! 2016 yılında adam Sindenafilli çikolata satmış… 2020 yılında açıklama yapıyor bizim yetkililer. Bu firmayı ifşa ettik üstüne birde ceza yazdık.

Güldürmeyin insanı be…

Pes doğrusu !

2016 nere, 2020 nere …

Bu şahsın piyasada bir tek ürünü kalmamış satılmış, tüketilmiş. İş işten geçmiş bizimkiler açıklama yapmış…

Ayıp vallahi, günah vallahi, vebal vallahi…

Bunu ülke olarak çözmeksek bizi gıda teröristleri yok edecek.

Bizden söylemesi…

Allah (C.C.) bu millete yardım eylesin.