Başhekimlik makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine önceki dönem Başhekimi Dr. Ahmet Kuzu, önceki dönem Başhekim Yardımcısı Dr. Figen Solak, önceki dönem müdür yardımcıları Abdurrahman Kubilay, Özgül Çolak, Yunus Işın, Başhekim Dr. Kazım Coşkun, Başhekim Yrd. Sare Canan, Başhekim Yrd. Abdullah Karaaslan, İdari ve Mali İşler Müdürü Namık Kemal Çakıcı, Müdür Yrd. Feride Özkan ve Müdür Yrd. Enes Cantürk katıldı. Görevini teslim eden yöneticilere plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

Görevi teslim eden Başhekim Dr. Ahmet Kuzu "Yaklaşık 4 yıldır vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için mücadele ettik. Bu konuda Başhekim yardımcımız Dt. Kazım Coşkun’ un ve tüm yönetici arkadaşlarımızın büyük emekleri oldu. Kâzım Bey şu anda devraldığı başhekimlik görevinde bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başhekimlik görevini devralan Dr. Kazım Coşkun, “Ahmet Bey’ e geçmişteki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi görev süresi boyunca çok güzel işlere imza attı. Biz de aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi