Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, geldiği günden beri düzenlediği insan odaklı programlarla, vatandaşı devletle buluşturdu.

Kayseri’de çeşitli meslek gruplarına mensup kişilerden oluşan grup üyelerinin yanı sıra farklı mesleklerden oluşan ekiplerin katıldığı etkinliklerle onlarla bir araya gelmeyi çok seviyor, sayın Vali…

Takvim yapraklarındaki önemli günleri özenle takip eden bir ekiple çalışan sayın Çiçek, her türlü etkinliklerin tanıtımında çok önemli rol oynuyor. Ülkesini ve başında bulunduğu kenti çok sevdiği faaliyetlerinden anlaşılıyor. Bugün bize, yani milletimize her türlü heyecanı yaşatıyor. Devletimizi ve Kayseri’mizi temsilin her noktasında, her alanda her şeyiyle en güzel şekilde halkın katılımını sağlayarak bunu başarıyor..

Kayseri halkının sevgi ve saygısını kısa sürede kazanan Sayın Vali Çiçek, bunun farkında ve tüm faaliyetlerini özveriyle erinmeden, üşenmeden yapıyor olması da vatandaşlar tarafından dikkatle ve ilgiyle izleniyor. Sayın Valimizin, önceki gün 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle verdiği resepsiyonda bu ilgiyi görmek mümkündü. Hatta balo salonunu doldurup taşıranları görmek yeterliydi. Sayın Valimizin insan odaklı davranışı son derece kıymetli.