Olağanüstü bir hafta sonu oldu. Unutulmaz anlar yaşandık hep birlikte. Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünü coşkuyla kutladık.

 Evlerimiz başta olmak üzere her yer ‘Al-Kırmızı bayrak’, dillerde 10.Yıl marşı, sokaklarda, caddelerde ve bulvarlarda şölen. Ülkemizin dört yanı bayram yeri.
Tüm dünyaya Bağımsızlığımızı vurguladık.
Pazar günü Kayseri’deydim. ADD Kayseri Şubesinin Cumhuriyet yürüyüşüne katıldım saat 13’dü.Birlikte yürüdük Saat 14’de Cumhuriyet meydanındaydım.
İki teşekkürüm var.
Teşekkürler ADD Kayseri Şube Başkanı Haluk Bilgesay Bey.
Meydanı dolduran gençler harikaydı. Onu anlatacağım size. Kayserili gençler Atasına ve Cumhuriyetine sahip çıkmışlardı.
Gururlandım…
Meydandan ayrıldım, akşamda Eşim ve Kızımla Flamingoya geçtim.
Bu özel günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygıyla eğildim. Milletimiz akın akın Valimiz Gökmen Çiçek’in Flamingoda düzenlediği Cumhuriyet balosuna katıldı. 
Teşekkürler Valimiz Gökmen Çiçek Bey. 
Salonu dolduran binlerce davetli Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Özlemle, saygıyla, şükranlarını sundular, kesilen Cumhuriyet pastasından tattılar… Dünyada başka hiçbir Millet, Atasına bu kadar içten, kendiliğinden; bu kadar derinden ve sadakatle bağlı olmamıştır. Halk Cumhuriyetine sahip çıktı, devletine ve kurucu Atasına. Bütün ülke ve yurtdışındaki gurbetçilerimiz ve soydaşlarımız muhteşem bir bayram havası estirerek Cumhuriyetimizin 100. yılı onurlandırdı.
Teşekkürler Türkiye’miz.