KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan, başarılı çalışmalarıyla şehrimize kalıcı ve güzel hizmetler sunuyor.

Bu şehrin yetiştirdiği önemli bir bürokrat, Çağan. KASKİ'nin yeni Genel Müdürü Yavuz Çağan'ı başarılı çalışmalarından dolayı şehrimiz adına taktir ve tebrik ettiğimi belirtmek için bugün köşeme taşıdım.

KASKİ'ye geldiği günden bugüne kadar mütevazılığı elden bırakmayan, çalışmaya odaklı bir bürokrat isimlerden biridir o. Bu isim hiç şüphesiz Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü olan Sayın Yavuz Çağan'dır.

Kimler geldi, kimler geçti, bu kurumdan? Kimi isimler 'önyargılı' oldu, kimi isimler 'yasakçı' davranış sergiledi, kimileri ise zaman doldurup gittiler. Çoklarının esmesi bile okunmuyor artık.  Ancak beyefendiliği ve çalışkanlığı ile bilinen bir isim daha vardı, o da Rahmetli Mustafa Ülker'di. Şimdi ise kurumun başında çalışma odaklı, güvenilir, bambaşka biri var: Yavuz Çağan.

Şehrini, kurumunu ve çalışanlarını seven biri o. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da güvendiği bir isim Yavuz Çağan. Büyükkılıç'ın başında olduğu KASKİ'de sürdürülen başarılı çalışmalara imza atan Genel Müdürün takdir edilmeyi hak eden bir bürokrat olduğunu söylemek istiyorum.

Bu şehrin altyapısıyla yakından ilgilendiğini görmek, sorunlara karşı çözüm odaklı davranışlar sergilediğine, kurum çalışanlarıyla uyum ve eşgüdüm içerisinde olduğuna şahit olmak güzel bir duygu bence. Olması gerektiği gibi, çalışan ve üstün çaba ve gayretleri ile başarılı bir grafiği temsil ediyor.

Darısı diğer bürokrat ve çalışanlara...