Seçim satına girdik, önümüzdeki Genel seçimlerde, hem Cumhurbaşkanını, hem de Milletvekillerini seçeceğim..

Türkiye’miz; 60 milyon seçmeniyle 14 Mayıs’ta Pazar günü sandık başına gidecek ve ülkesini yönetecek isimleri için oy kullanacak…

Seçmen, 13.Cumhurbaşkanı ve 600 milletvekilini seçecek. Bu bakımdan önümüzdeki seçim ülkemizin bugünü, yarını ve geleceği için çok önemli.

Ülkemizin konumu gereği, jeopolitik ve bakası açısından stratejik durumunu koruması önemli! Bu bakımdan bölgesel ve uluslararası güç dengelerinin de önemli olduğunu hepimizin kavraması ve ona göre sandığa gitmesi lazım:

Sevgili okurlar, bir konuyu uzun uzun yazmanın bir manası yok bence. Malum durumun anlaşılması, özü itibariyle anlatmak daha anlaşılır olur diye düşündüm.

Hepimiz, şunu biliyoruz ki ülkemizde yaşam koşulları her geçen gün zorlaşmakta, halkımız fukaralaşmakta. Bütün bu olumsuzlukları bizatihi bilen gazetecilerdenim.

Bu nedenledir ki, hiç bir seçmene ‘oyunu şu Cumhurbaşkanı adayına ver. Ya da oyunu ”şu partiye ver” gibi söylemleri kullanmamalıyım. Aksi halde bu davranışımız mesleğimize uygun bir davranış olmaz. Bu ülkede her bir vatandaşımız, herkes her şeyin farkında. Daha ne diyeyim…