TEŞKİLATLANMA konusunda Kayseri’de AK Parti, CHP, MHP, İYİ, Deva, Gelecek, Saadet, Memleket, Türkiye Değişim Partisi ve Yeniden Refah Patisine karşı tek başına mücadele ediyor; elbette heyecan verici bir tablo...

Hatta heyecanlı.

“Partisi adına sesiz kalmıyor”

Kimden söz ediyorum tabii ki Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Serap Altuntaş’tan!

Belirli bütçesiyle, kısıtlı imkânlarıyla bu görevi yürütüyor.

Siyaseten aktif biri, partisinin faaliyetlerine sadece Kayseri’de değil, son olarak Ankara İl Başkanlığı kongresine de katıldı.

Zafer Partisini Kayseri bölgesinde örgütlemeye çalışıyor, özverili birkaç yol arkadaşıyla birlikte.

Uzun zamandır Siyasetin içinde olan ve politik arenada ince ayarları iyi bilen Serap Altuntaş, heyecan fırtınasını sürdürmek amacında. Onun için biraz yakından takip edelim bakalım.

Prof.Dr.Ümit Özdağ’ın liderliğindeki Zafer Partisi ve onun Kayseri İl Başkanı Avukat Serap Altuntaş, böyle bir siyasi sorumluğun altından nasıl kalkacaklar,bir taraftan CUMHUR İTTİFAKI, diğer taraftan MİLLET İTTİFAKI “İktidar ve Ana muhalefet çoğunluğunun saldırısı altında tek başlarına ülkenin desteğini görebilecekler mi?!

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olsun diyen, Yabancı sığınmacılar için ‘gitsinler’ tavrını ortaya koyarak ülkede günden yaratan Zafer Partisinin Lideri Ümit Özdağ, partisi adına kamuoyundan destek almaya başladı. Bu destekte kamuoyu araştırma şirketleri tarafından yansımaya başladı.

Siyasette hazin bir yalnızlık tablosu ortaya çıkmasında!